Pages

Followers

23.12.10

TAK PERLU TAHU

Gambar ni Amik dr Pak Google!

Anda bukan team dengan sy. 
Anda tak perlu tahu mcmana sy bekerja.
 Anda bukan BOS ditempat sy.
Anda juga bukan BOS ditempat anda.
Jadi duk la diam-diam.
Urusan kerja kami 1 team anda tak payah monitor.
Kami ada BOS yang lebih layak tuk bagi arahan daripada anda.

Eleh.. macam la anda tu deliver kije 100% perfect!
Yang lebih kami tak boleh Blah.
Anda yang hanta "benda" tu ke kedai.
Anda yang buat tempahan dengan alasan sy tak pandai kije secara PROFESSIONAL.
Last-last anda kata sy pulak yang hantar.
Meh sy cakap cam ni 'Wak Lu Derr.."
Tapi.. tak pelah. Andakan memang tak pernah ngaku salah.

Kami dah lali. 
Smp Kije BOS sy pun anda pertikaikan.. 
Ape Kes lu derr?
Anda dibayar gaji tuk menyibuk urusan orang?
owh! kalau begitu tak pelah.

Tapi kalau anda nak tahu.
Kami sekarang dh tak pedulik ngan Anda.
Tiap kali anda 'Ngok ngek.. Ngok ngek" yang bukan-bukan
Kami hanya gelak bersama-sama sbb kami kesian dengan anda.
Anda ni suka buat kije lebih2 sgt.
Patut dr dulu lagi anda pilih jadi Kaunselor.
haih! 
Moga anda gumbira.


P/S: Dah ada mangsa baru. Tapi kami akan protect dia anda jangan wisau.

No comments: