Pages

Followers

29.12.10

Tahniah MALAYSIA

Tahniah kepada team MALAYSIA.

Anda semua betul2 hebat!!! Terpaling hebat adalah FAHMI si penjaga Gol. Spesies mata sepet-sepet ni memang pandai main bola (weh.. xde kena mengena tau Ieka).

SAFEE pun hebat dapat kasut EMAS lagi. Well, dah lama kot kita rakyat Malaysia tunggu berita yang hebat macam ni. Aku memang buka  pengulas sukan.. tapi aku bangga dengan mereka. Meraka HEBAT!

AMRI pun hebat, SAFIE jugak.. RAZMAN, SAFIQ, IZZAQ, KUNA, dan FADHLI jugak! (yg sy tak sebut tu sorry ek.. lupa nama)... Tapi..... anda.. dan anda.. kesemua pemain bola untuk MALAYSIA sangat hebat mlm ni!

Tak lupa untuk coach dan assitantnya, anda telah bagi latihan dan tips2 yang hebat pada mereka! Steadylah Raja Gopal. Andalah lelaki Hebat untuk Disember 2010 ni.

P/S: So.. Skunk org I**** nak kata Malaysia bwk Bomoh plak ke kesana? Haih! Nonsense.

1 comment:

Aisyalicious said...

hooorey!!! malaysia menang!! hooreyyy JUMAAT cuti.

p/s: link me up in the list :p