Pages

Followers

17.12.10

Muka

Muka ni kejap kurus.. kejap gemuk.. hahahha ape aku merepek? Actually, aku kadang-kadang confius ngan muka aku ni. Ada masa, muka aku ni nampak sangat cengkung.. tapi bila bergambar tak la pulak cengkong. haih! tapi kekasey perempuan aku, si Ayu selalu pesan mcm ni...

Ayu: Yayang, u diet tapi make sure muka jangan cengkong ya. Nanti tak cantik.
Aku: Okay Yayang.

Tapi, kadang-kadang aku sendiri confius sama ada muka aku ni maintain ketembamannya atau tak. Kalau ikutkan pendapat aku... muka aku ni memang la tak kurus. Sebu, pipi mcm kuih apam. (bukan dr dulu ke ko mcm tu ieka oooiii). Badan memang susut muka aku rasa mcm tak, tapi ada kakak opis aku kata muka aku cengkung ketara sgt. huhuhuhu (sy suka muka sexy).... buweeekkk!

So, korang tengok dan nilai sendiri la melaui gambar2 kat bwh ni, sama ada aku ni muka dh kurus ke.. maintain.

Ketembaman yang meneyerlah.
Macam bola!

Masih tembamkan?

So, Yayang samakan? muka i tak cenkong. hehehhe (hakikatnya susut kot.. tengok tulang pipi tu dh tinggi... dh ade bentuk kat tulang tepi)

Tapi, aku bersyukur sbb orang still kenal aku. hehehehheh... (lain lah kalo ko tu kurus sgt2.. skunk pun gemuk lagi la ieka)

P/S: akan usaha tuk kurus dan kurus. Owh! Irma Hasmie. (apahal.. xde kena mengena)

2 comments:

Arifah said...

Hai yang! Salam perkenalan.

Eh, mmg berbeza la 2 muka di atas. Nmpk cekung sungguh yg gmbr ke 2 tu.. Xde tembam2 pon lah. Kiut miut aje sy tgk. :)

~IekaZakaria~ said...

hai dear!
thanx for drop by....
hehehheh kiut ke.. *blushing*
;)