Pages

Followers

21.1.11

Surprise

Gambar aku amik UMAR MUKHTAR punya.

im juz cant stop smiling...
owh!! he's really make me feel that i m the lucky gurl in the world...
who is HE??
HAFIZ
Thanx heart!!

i tau kita selalu gaduh lately ni...
tapi i tahu gak..
u never pendam dalam hati...
thanx for the surprise...
sy sgt teruja.
Speechless bila nampak kamu senyum dengan senyuman istimewa
masa jmpt sy pulang tadi...
Malu sy bila kamu panggil dan senyum..
rasa mcm anak dara 15tahun je tadi..
hehhehe... auwww*

Well, walaupun kamu tipu kata kamu kat site...
tapi sy dh maafkan
sbb sy lebih teruja bila nampak kamu depan opis dan senyum pada sy..
Kalau dh jadi husband ni..
mau shj sy terkam kamu....
sy terharu... kamu memang ada style la...
sentiasa steady.
Thanx heart... luv ya!

No comments: