Pages

Followers

2.1.11

Sepet

Kamu tahu tak kamu sangat awesome?
Kamu tahu tak kamu sgt baik?
Kamu tahu tak kamu antara org penting dlm hidup sy?
Kamu tahu tak kamu ada family yang best?
Kamu tahu tak sy sgt selesa dengan mak, adik dan kakak serta abang kamu?
Kamu tahu tak sy sgt tak sabar nak jadi sebahagian dari hidup kamu?
Kamu tahu tak setiap kali kamu said I Love U kat sy... 
buat sy rase im the luckiest gurl in da whole world 
cox i have u?
I love u too... even more!

Itu je sy nak bgtau untuk Sepet.

Kamu tahu sy suka bila kamu buat muka GEDIX mcm ni. 
Buat hati sy berbunga-bunga =)


P/S: Ingat janji tadi ya. Kita usaha spy hujung tahun yang kita rancang berjalan lancar. Duit. Duit.

2 comments:

Aisyalicious said...

hahahah memang nampak gedik skit la..

kekek kaksya pon suke kamu :) kire luluslah!

~IekaZakaria~ said...

yebadabedoooooo!!!
lulus ujian dengan kakak sepet!
hehehhe.. Luv u la sis!
t kite g mkn ais krim byk2.. sepet belanja! :P