Pages

Followers

8.1.11

Sape nak jadi Model Untuk Aku?

Tengok itu tajuk...
hehehhe... aku plan next month nak start jual Shawl, Inner syria, Clip ribbon & accessory lain (had ni dah start.. modelnya aku sendiri). Plan juga nk jual cardigan... (pikir-pikir.. congak.. conggak.. hmmmm duit silalah byk bln depan ya). Alhamdulillah, setakat ni, permintaan dr kwn2 dan anda-anda yang melawat blog MyPineappleOnlineShop adalah baik. Thanx to all.

 So, sape nk jadi model sy?? huhuu.. bantu sy.. hadiah istimewa menanti anda nanti :)
Aku tak cari pun yang ala-ala Nasha Aziz... biasa-biasa mcm aku blh... yang mcmane pun aku okay aje.. kwn2 yang berminat atau anda-anda yang berminat.. bgtau kat aku k.. mungin kita boleh go for win-win situaton.. hope u all tak expect payment yang banyak.. cox aku memang tak mampu r nak byr ratus2 sangat dan ribu riban.... baru nk start wif my bussiness.... sedara-mara sgt2 dialu-alukan.. kakak & adik Sepet lagilah Ieka alu-alukan.. ngeeeeee~








P/S: Sila baca ini wahai org2 yang nk kutuk aku..... Aku syukur sbb Allah bagi aku cukup sifat. Even mungkin tak secantik model antarabangsa.. tapi who cares? Aku suka muka aku. LOL!

4 comments:

Aisyalicious said...

kakak makeup kan,

adik ngan ieka leh jadi model :)

~IekaZakaria~ said...

kakak!!
nk2.. nk2...
okay cun2... t kite wat fotoshoot ek next month.. lalalala ;)

Aisyalicious said...

bape banyak kali tangguh jumpe da.

~IekaZakaria~ said...

hahhaha... selalu nk jmp kakak.. tp tulahkan... hmm xpe next month kite jmp.... i dh byr fees tuk kita b3 so.. wajib jmp time tu.... kite kan ada grooming class same2 t.. cant wait for it