Pages

Followers

29.1.11

Apa buat anda happy?

Apa yang buat anda happy?
Pada aku, ada beberapa perkara yang buat aku happy dan aku buat aku tersenyum sepanjang hari. Bukan sepanajang hari aku rasa, tapi perkara-perkara itu mampu buat aku rasa diri aku palin bertuah.. ececehe... Okay apa yang buat aku happy? sila scroll bawah ye adik-adik...... weeeeeeeeee~

1. Aku sangat suka bila ada dekat dengan ibu dan ayah. Aku rasa secure bila dengan mereka (weh!! dah tentu2 lah tu mak ayah ko.. selamat sentiasa la.... ah! nak cakap gak, aku suka & happy bila dekat ngan parents aku)

2. Aku suka & happy bila kami semua berkumpul sedara mara. Macam-macam kami ceritakan. Dari zaman kecik samapailah cerita anak-anak (oooopppsss! buakan anak aku ye.. anak mereka.. )

3. Aku suka & happy bila dekat ngan SEPET! yes i am... sangat happy bila dekat ngan dia. Banyak yang kami share. Walaupun kami ni kadang-kadang gado.. Tapi hakikatnya, dalam hati ada taman yaw.. :P

4. Aku happy bila lepak ngan BFF aku, Ayu, Jijah, Hana, Ecah, Mimah, Ila, Shasha, Nad & Fad. Mereka sangat superb! Asik buat aku GELAK.

5. Aku happy lepak ngan kakak Sepet. Owh! she's got a beautiful heart. She's really nice... banyak yang awesome pasal dia. Tak boleh nak describe. Tuhan je yang tau dia sangat best! Luv ya kak sya!

6. Aku happy bila main game zuma.. wakakakak ni happy yang maksimum. Tiada tolok bandingan. heheheh

7.Aku happy bila kije semua dah siap dan aku boleh tidur dengan aman. 1 nikmat wooooooo... syiok sangat kalao dapat tidur tanpa gangguan kerja opis... hehehe

8. Aku happy bila dpt makn coklat!! wahahahahah... sangat happy dapat coklat.

So, nilah antara sebab yang boleh wat aku happy.. sebenarnya banyak lagi benda yang buat aku happy...  ni antaranya la.. okaylah... memandangkan aku kat ohor lagi.. dan arini sabtu.. tak kije... aku nak sambung tido...wakakakakak bye-bye..

P/S: Sy rindu la semua orang ....

1 comment:

Aisyalicious said...

i love you too ieka <3