Pages

Followers

24.10.10

1st time im using make up.. (sebelum dan selepas)

Hey all...

I just want to share with u all and i need ur opinion about my make up. I got inspiration from cute little gurl, Fatin Liyana. She really talented and surprisely, dia adalah medic student. Sapa kata medic student semua skema. C, this cute gurl dah buktikan. Nway, thanx Fatin!.

So back to my post, this is my first time i try make up my face... So,  how do i looked before & after make up. Ok tak?? . Please do comment ya. Thanx.


Before


After

P/S: Do i looked different?? or sama je?? plz do comment ya for me to improve.. Thanx ya!

5 comments:

LanaBusyBee said...

waah belajaq makeup yer hehe..ok2 meh akak komen sejujurnya...bezanya cuma selepas tu mcm pki bedak n lipstik, tu je hehehe...so kalau ika nk kasi nmpk lain, ika kena pakai eyeliner, kasi tebal sket line dia..mascara or fake eyelashes klu nk pakai ke opis, xyah la kot, ssh nanti, kalau ada function apa2 ok la kan...

xpa, good trying ^^...akak pun xpandai makeup, dok belajaq makeup smokey eyes xjadi2 lagi ni, mcm pontinak je ahahaha

LanaBusyBee said...

waah belajaq makeup yer hehe..ok2 meh akak komen sejujurnya...bezanya cuma selepas tu mcm pki bedak n lipstik, tu je hehehe...so kalau ika nk kasi nmpk lain, ika kena pakai eyeliner, kasi tebal sket line dia..mascara or fake eyelashes klu nk pakai ke opis, xyah la kot, ssh nanti, kalau ada function apa2 ok la kan...

xpa, good trying ^^...akak pun xpandai makeup, dok belajaq makeup smokey eyes xjadi2 lagi ni, mcm pontinak je ahahaha

~owh!~ said...

kak ruby... thanx for the comment.. akan berusah untuk improve kan...
For starting ni plan2 la ek...
hahha... need ur assistance la in future...
nway thanx kakak!
mmmuahxxx :)

prejudis said...

pemilihan tudung amat penting agar muka xterjojol keluar.

~owh!~ said...

Hye umar!!
Thanx for drop by...
Thanx also for the comment...
i will improve it...
if u have any suggestion regarding this..
do drop by & comment ya... ;)
thanx!