Pages

Followers

8.10.10

BiZi Amat

Penat. Stress. Banyak task lately ni. Tapi takpe, nama pun PEKERJA. stop Complaint. Ok, either me like it or not, i have to go through with mental yang positif. Aku sedang survey-survey jugak nak sambung belajar. Hajat nk belajar mandarin aritu belum terlaksana. Course apa untuk sambung Master juga belum di fikirkan. Mungkin tahun depan harus kaji setiap sudut. Masa, kesungguhan & kewangan paling penting.

Jiwa kacau dh dipulihkan dengan workout selama 1 jam setiap hari. Agar aku menjadi 24 jam BiZi. Supaya aku boleh lupakan kesedihan aku. Ooops! bukan kesedihan, tapi... hasutan SETAN yang buat aku makin hari, makin CEMBURU. enuff. No more jealous, no more tears. tu kerja orang BODOH. Aku mahu jadi dan ada dalam relationship yang tenang. *diam*.

Gigih cari duit lebih. *fikir*. Aku gigih. Aku sibuk jumpa customer sana sini. Promote barang jualan. Bukan untuk aku. Tapi tuk masa depan. (Bila Gaji Nak Naik Lagi??).  Aku mahu masa depan yang ada perancangan awal. Cari aset dulu. enoy sekali sekala.. *tak mungkin, hakikatnya selalu*

Rumah 2 tingkat dikawasan umah aku yang mahu dijual itu cantik. *nak beli* . Tak mampu lagi. Tengok saja dari luar. Kerja makin banyak. Rules pulak makin bersepah. Semua perlu perancangan. Aku saja yang masih nk cari arah tujuan *senyap*.

Apa aku merepek pagi ni? aku tak pasti. Aku serabot. Aku BiZi. Itu yang aku nk bagitahu.

No comments: