Pages

Followers

21.10.10

Plan

Yehaaa...!!
Kami dah berjaya buat Strategic Plan untuk yang memesan sebelum ni.. ~lalalla~.
Alhamdulillah dalam bz.. bz pun kami sempat duduk berbincang. Opppsss... sapa kami??
Aku, Kak Rose and Haidel . Mukhlis takde, dia kena pergi ICU or JPM kot. So, since we have our own responsible on every single task that have been assign to us, kami kenalah tunjukkan yang kami buat kije.. hehehe... t kang ada lak yang kata kami makan gaji buta *sapa makan cili, die terasa* ... LOL.

So, plan kami simple jek. Tak leh nak plan canggih2 sangat, sebab yang nak membuatnya nanti kami jugak. BIAR SIMPLE ASAL BERNAS. eceh!. Dalam semua-semua plan yang kami bincangkan, aku paling suka plan untuk create FB account untuk Training Unit kami. *musti gempak*. heheh... so aku salah sorang yang dipertanggungjawabkan untuk create account tu.. wah tak sabarnya.. ~weeeee~

Apa tujuannya?
Tujuannya agar kami dapat tarikh minat orang serata dunia untuk tahu dan join training kami. Kami ada lebih kurang 26 course yang ditawarkan. Semuanya ada sangkot paut dengan IT course la. This is a gud opportunity for us, to encourage people out there to join our training. heheh.. ckp omputeh ckit.

So, for those who are interested to know about our training services, u may join us at  Facebook  starting from next week. Especially who in IT line, we are encouraging you to join us.We provide continous learning in many range *thanx Mukhlis*.

So, Pasni aku akan selalu-selalu speakang LONDON. sekian.

No comments: