Pages

Followers

24.11.10

Shopping

Hey All...
Korang suka Shopping On9 tak?? Kalo korang ni memang kaki shooping online.. cube tgk laman web ni


I tell u all.. macam-macam pun ada.. Dari sekecik-kecik baju sampailah ke accessori HP. Kira memang Heaven la kan.. huhuhuu.... Aku dapat laman Web ni dr Blogger yg popular tu cik Hanis Zalikha (nama lebih kurang ngan aku). Dia ni memang rajin Shopping On9. So aku tunjuk sikit lah view screen of JIPABAN ONLINE SHOPPING MALL tu ye

Tuk Accessori HP,
Khas tuk Blackberry & Apple

Tgk.. macam-macam baju ada
Murah-murah lak

 Untuk U all yang suka kumpul 
Gadget pelik2. kat JIPABAN ni pun ada jual
Murah-murah harganya.

Anyway, if korang nak tgk catalog yang penuh, korang kenalah sign up dulu. Pastu... hahh.. rambang mata tak tau nak pilih mana. Semua pun ok kot. Murah & up to date. So, if korang kaki Shopping, jangan ketinggalan tgk web tu.. confirm.. tak 1.. bermacam-macam benda korang nak beli. Membeli belah kat On9 lebih mudah, tapi selalu berhati-hati ya.. takot kena tipu lak. Selamat Shopping!

P/S: Quarantine selama 11 Bulan tak boleh shopping sbb nak simpan duit.

No comments: