Pages

Followers

23.11.10

Adik

SPM dah datang. Wel.. well... bukan aku yang amik SPM, but my lil' sis yang amik. Bukanlah adik betul, but she's my cousin. Aku agak rapat ngan dia. Well, everything i sahred ngan dia. Dr hal Soulmate smp la hal kije ke.. shopping ke.. Kadang-kadang aku rajin gak g lepak umah dia Kat Ptjaya. Tidur situ bila weekend. Then, pergi tgk Midnite movie wif her's family. Mak lang and Pak lang memang Superbb!!!.. Aku tak segan nak cerita ngan they all about my Soulmate. Siap kenalkan Okay!. Kadang-kadang.. soulmate pun join gak datang umah mak lang and Pak lang. Okay cut the crappp!!... Aku nak cerita pasal adik sebenarnya.

Adik ni...... dia agak manja. Tapi dia tahu apa dia buat. Dia really nak jadi SUPERMODEL ok... Well, mana tak tumpahnya kuah kalo tak ke nasi kan... Her dad dah tentu2 pelakon. Of course la dia dah biasa ngan environment dunia seni ni. Eceh! ayat aku.. tak boleh blah. So, aritu ada opportunity tuk dia jadi MODEL, but then aku kasi tau dia kasi abis itu SPM dulu, then i'll bring u to my friend. I'll promise. Cuma.. adik adakah ibu bagi??? hahahhaha...

So, to adik.. Gud Luck Gurl!! i know u can do it. Buktikan anak artis pun blh score ok... as u promise to urself & family... Get a good result. make urself proud. Make ur parents proud. 1 kaki je lagi nak g UNI okay!!!....... Kita kasi tutp mulut-mulut mereka yang selalu pandang tak best kat kita and always ingat kita tak sebagus mereka. U know who im talking about kan darl??!!... So... u Go gurl!!

P/S: After SPM baru i bagi ur Bufday present okay! Surprise.. surprise! I'm sure u gonna love It.mmmuahx!

2 comments:

yaya ri said...

thnx ma sis! iloveu

~IekaZakaria~ said...

hey!!
love u too..
so how ur exam??