Pages

Followers

15.11.11

Heartbroken.... Me

Assalamualaikum.

Aku bangun tidur. Aku tunggu panggilan.
Lewat.. lewat jam satu pagi baru ada.
Okay, busy aku faham.

Aku bangun tidur. Aku disahkan sakit.
Aku tunggu lagi panggilan kamu.
Namun, kosong.

Aku bangun tidur, aku text kamu.
Namun, takde jawapan.
Aku diam.

Aku bangun tidur, aku pula hubungi kamu.
Jawapan kamu sangat menghancurkan hati.
Kamu begitu tak peduli.
Aku nangis lagi.

Sekarang, aku sakit hati.
Aku mahu tidur. Kamu sila jauh-jauh.
Aku tak mahu nangis lagi.
Sebab aku dah cukup sakit.
Doktor suroh rehat jangan tension-tension.
Tekanan darah aku rendah. Itu yang aku nak sampaikan pada kamu.
Aku bleeding banyak semalam. Aku tak cukup air.
Doktor risau kalau aku pny period pain teruk, takut aku tak bleh preggy.
Sebab itu aku call. Aku nak bagitau lagi pasal apa doktor cakap.
Kalau aku tak okay jugak. Mungkin akan masuk hospital.
Untuk rawatan selanjutnya.
Sekian. Okbai.

No comments: