Pages

Followers

12.11.11

Congratz Sayang!

Assalamualaikum.

Arini aku nak ucapkan Tahniah banyak-banyak kat BFF aku yang sorang ni ECHAH, sebab dah pun bergelar tunangan orang pada 7 November 2011 yang lepas. Kelas ko Chah!. Haruslah rahsiakan. Ahahha. Aku tau kenapa sebab ko pun tak expect nak bertunangkan syg? Apa-apa pun tahniah dear!

Aku doakan semoga segala yang kau dan tunang ko rancangkan menjadi kenyataan. Amin. Tak sabar aku nak tunggu bulan Februari 2011 tengok ko naik pelamin. Mesti cantik sangat. heheh. Takpe nanti boleh kita share tips kan cha. ahahaha.

Okbai.

No comments: