Pages

Followers

5.8.11

Kongsi

Salam Ramadhan.

Hari ni aku mahu berkongsi sedikit info tentang product yang sedang aku gunakan. Produk ni aku rasa dah dikenal ramai sebelum ni tentang keberkesanannya membantu kita untuk menurunakan berat badan secara sihat tanpa diet dengan teruk. Apa produknya? Sila lihat gambar dibawah ya.

Gambar daripada Elken

Okay, ini ialah korset Elken. Aku confirm mesti korang kat luar sana pernah dengar pasal produk Elken kan?. Tak kisahlah barang cucian ke, supplement ke dan sebagainya. Mesti korang nak tahu apa kebaikan korset ni kan?. Okay kat bawah ni aku cerita sikit kebaikannya.


"Mengapa sesetengah pakaian kelihatan hebat pada orang lain tetapi bukan pada diri kita? Anda boleh menyalahkan baka, makan tengah malam yang tetap malah penuaan, tetapi adakah terdapat penyelesaian sebenar?
Dengan rekaan ergonomik Corpsdereve DX, anda bukan sahaja dapat menyaksikan suatu transformasi segera, malah dengan penggunaan tetap, lemak badan anda boleh dialihkan dan ditempatkan semula pada lengkungan menawan.
Corpsdereve menggunakan teknologi Imbasan Garisan Badan dan peralatan pengukuran tekanan untuk mendapatkan sudut 3-D badan manusia. Ia kemudian menentukan daya hubungan ideal bahagian badan untuk kesan pembentukan optimal dan keselesaan. Perisian rekaan berkomputer yang berkuasa serta proses Pengilangan Berasaskan Komputer kemudiannya mencipta satu model ergonomik yang sahih dengan data berkomputer untuk pemotongan-persis fabrik yang berkelajuan tinggi. Tambahan, setiap set Corpsdereve memerlukan 156 proses jahitan yang berlainan di bawah kepakaran 81 orang jurujahit yang berpengalaman.
Berasa hebat secara dalaman dan luaran dengan rekaan les dinamik Corpsdereve DX yang menggunakan teknologi jahitan canggih dari Eropah. Net kuasa yang mengandungi kapas lembut direka untuk pelbagai bahagian menawarkan keselesaan muktamad, keanjalan dan ketahanan. Alami kuasa transformasi dengan Corpsdereve DX dan memiliki potongan badan sempurna hari ini!"

-Sumber *Elken*-

Sebagai pengguna korset ini. Aku memang sarankanlah kepada mereka-mereka yang mahukan tubuh yang lansing, kurus dengan sihat dan tak perlu diet yang teruk. Well, selepas 2 bulan pakai korset ni, banyak perbezaan yang aku alami. Kalau dulu, susah nak butang baju kemeja yang aku gunakan zaman belajar, tapi sekarang dah boleh pakai dengan selesa. Bukan nak memuji korset ni tapi, inilah yang aku lalui.

Selain itu, bukan sorang dua je yang dah pakai korset ni dan berjaya menurunakan berat badan dengan cepat. Malah ramai yang dah beli dan puas hati dengan korset ni. So, kalau korang nak tahu details pasal korset ni, korang boleh emailkan pada aku zulaikh.nc.@gmail.com. Insya Allah aku boleh terangkan lebih details pasal korset ni. Benda baik dan untuk kecantikan kita harus share. 

Sekian.



No comments: