Pages

Followers

1.3.11

Day 1 : Mari Kurus

Holla!

Today, I datang opis dengan muka yang cergas. Otak yang fresh. Nk tahu kenapa?? haha. Sebab semalam I pakat pulun u olls. Pulun apa?? Pulun Aerobic & Workout untuk cardio selama 1 jam. Basah abis haih baju. Syiokk.. rasa amaze sangat okay. Then after berhempas pulas selama 1 jam dengan baju yang basah dan melekit akibat peluh (eeeeuuuuwwww....), I pun duk le rehat-rehat sambil duk belek-belek FB via Phone (Malas bukak Lappy).  Sekali, haih! tertido... *belum mandi lagi time tu.. bengongkan??? hahah.. Nak tahu i bangun mandi kul bape?? Pukul 2 pagi. Yes 2 pagi.

*thanx pak google*

Tapi, semalam  dah start tak amik nasik. So, jom-jom kita tengok what Im having for yesterday... (Grammarly ayat english tu memang salah.. adik-adik jangan ikut okay.. t kang fail english lak time exam.. heheh). Sila Scroll bawah.. bawah ye.

Breakfast:
350 ml of Herbalife *ni stock bilan lepas tak abis lagi.. so akan minum kasi abis*
2 liter Herbalife tea *ni pun stock bulan lepas*
Cekodok pisang (10 biji kecik-kecik, beli kat makcik Beluntas)

Lunch:
1 liter mineral water
1 mangkok Coeslaw *pizza punya lebih ari ahad aritu*

Dinner:
1 biji bergedil
500 ml mineral water.

Ha.. tu ja I makan tuk semalm (Isnin 28/2/2011). I hope today I can maintain my "nafsu". Yalah, I ni tak tahan nafsu makan. Hopefully, I can get the figure yang I impikan (haih! stop dreaming Ieka.. Focus! please..).

Owh ya, 3/3/2011 ni, opis aku ada wat Innovation Day kat Pullman Hotel Putrajaya. Musti interesting. hohoh. Hope fully ada games yang best2 le.. ngeh.ngeh.

So, til' then semua. Akhir kata, hidup sihat rasa cergas (memandai je ko wat slogan sendirikan .. Ieka). Daaa~

P/S: 12, 13 , 14 March ni ada pameran Pengantin kat PWTC. Jom ramai-ramai pergi!

1 comment:

Miss Myself said...

:kak ika memang terbaik la! :)