Pages

Followers

2.3.11

Day 2: Mari Kurus

Morning Peeps!!
Wakey!! Wakey... semangat-semangat. Today dah 2/3/2011.. (uiks... jap je dh hari kedua dlm March 2011). Apa I nk share ngan u olls arini adalah aktiviti aerobic & workout I yang semakin menyoronokkan untuk I sekarang. Well, bak kata orang.. U dunno know ''IT" , U won't luv "IT".. hahahahh sangat poyos. Dalam bahasa melayunya, "tak kenal maka tak cinta". Seriously, smlm I cant wait to reach home cox nk wat aktiviti kuruskan badan ni. Yes!!! my "semangat" is comeback.. *woots*.

So, Before I tempek gambar Shirt I yang penuh peluh akibat aktiviti yang semakin I suke ni. Meh I share menu yang I amik semalam. Seriously.. I took so many food semalam (Kan I dh bagitau.. I memang tk tahan nafsu mkn) tapi.................... I balancekan balik dengan mengerah diri I wat earobic & senaman kardio smp peluh 1 badan okay (I spend about 1 hour). Baiklah adik-adik.. silalah scroll kat bawah kalau nk tahu apa I mkn smlm (1/3/2011)

Breakfast:
350 ml Herbalife
1 liter Tea mix
3 ketul Pisang goreng

Lunch
1 mangkuk Asam Laksa
1 Gelas air Manggo

Dinner
4 keping biskut
1 cawan Nescafe
2 ketul nugget
1/4 french fries Mc'd

hahahahaha... kan?? kan?? I dh bgtau cannot tahan oooowwww nafsu mkn I ni. So, apa lagi, disebabkan dh makan berkilo-kilo seperti kat atas tu... I pun pakat pulun smp lenjun baju semalam (kenapa.. tak pecaya ka??).. hahhahah tak percaya ek??? Sila tgk pict kat bawah ye adik-adik.

*Gemuk & xde shape dh.. mcm hareeem*

*Ni sebelah belakang*

*Ni belah depan*

Euuuwwwww... banyakkan peluh?? hahahha tapi smlm I tak tertido pun lepas workout. I mandi dulu, baru Tido. hahaha... So, sesiapa yang nk kurus, jomlah mula daripada sekarang! If u need an encouragement, sila cari dalam diri anda.. confirm dapat. If other bagi encouragement pun sebanarnya hanya 20% je membantu. Sebab yang lagi 80% tu... adalah anda. So, ingat ini... Ur health is ur wealth.... haha. Til then syg! Woots*

P/S: Nk ke kursus kahwin this March. *Woots*

No comments: