Pages

Followers

4.3.11

eNC INNO Day 2011 ~ Awesome ~

Hallo! Arini, Im not going to update about my diet schedule, but I would like to share some story wif all of u about, my company pny Inno Day. What is ecxactly INNO DAY?? Actually INNO is shortform of the word "INNOVATION" so... bila dh pendekkan jadi le Inno day. Lokasi kami punya INNOVATION Day adalah di Pullman Hotel & Resort, Putrajaya. Kelassssss u ollssss.... mak kagum nyah tengok tempat tu. Orang ada-ada je yang mampu duk situ. Kalo mak ni, kena kumpul duit baru leh duk duk tempat tu. Environment kat situ first class tau.. huhuhu. Okay lah xmau bebel panjang-panjang. Jom layan Pict dulu.

*my Manager, En.Bob & our CEO, En. Azman Husin*

*Me & Zana - Kamilah Training Coordinator eNC*

*our Training & SugarCRM team*

*our SugarCRM e-Book*

So, nilah sebahagian gambar INNO day kami. Banyak lagi Pict, but i've already upload it on my FB. hhehehe... So, mcm CEO kami kate, Innovation Day 2011 ni, kita mahu lihat apa yang telah kita capai sepanjang 2010 dan may help us to improve our services in future. Amin. 

P/S: Berinovasi untuk masa hadapan yang baik. Sy kuat kerja sekarang, seriously.

No comments: