Pages

Followers

1.2.11

Ubah Plan

Nampaknya, tema tuk majlis I & Sepet akan berubah u'olls... Yelah.. si Sepet ni ha la kan.... last2 minit he bought a new shirt colour Grey lak... (cubit kang... x inform i awal2).... Patutlah ibu I terniat mintak I beli baju lain (perasaan ibu sama ke ngan bakal menantu... *kagum*) hahahahha.... So, I akan beli colour Silver punya baju. But still I nak gak cupcakes hijau coklat... wakakakakka... Sepet ..... xmau colour lain tau.. :P


*auwwww* So cute!

Macam tak caya jek kan.. Sepet Insya Allah will b My Officially Hubby tak lama lagi... Auwwww happynya... Lately ni memang hati aku berbunga-bunga indah... Ntah nape.. rasa bahagia, rasa gumbira, rasa bersyukur semua pun dalam satu. Syukur sangat Allah makbulkan doa aku semoga jodoh ni panjang sampai ke akhir hayat.


Kami memang suka gelak.. *luvmode*

Tapi, thanx gak r kat orang sekeliling yang juga mendoakan kami. Family, BFF, semua yang sentiasa mendoakan. Thanx u guys!! Luv u olls!

P/S: Kalau hantaran kahwin t I nak request 1 dulang yang penuh comic Dragon Ballz  boleh x?? hehehehe

No comments: