Pages

Followers

1.2.11

Baju

Hari ni dah 1/2/2011.. tinggal 5 hari jek lagi majlisnya. So, sambil-sambil tu aku search kat internet for baju colour grey lite2 ckit mcm silver. Then masa aku duk FB, aku jumpa 1 page *kedaionline*... Diorg ni jual jual jubah modan & kaftan. Cantik2 u olls, dress pun ade tau.

So belek punya belek... aku bekenan 1 Jubah or Dress ni. Memang cantik harga pun tak sampai 200. So... aku PM ownernya, then she said boleh pick that dress kat JJ Bukit Raja kalo aku nak baju tu bfore ahad cox nak pos memang dah tak bolehkan.. orang dh start cuti dik oiii..... So I said to her, once i sampai KL, ill inform u.... so mcmana baju yg aku nak tu... TADAAAAA......

*cantik*
Lantak orang ckp tak.. aku kata cantik gak sbb aku yang nak pakai.

P/S: pasni cari tudung lak.

2 comments:

HaKU yG CoMeY said...

wah..syiok....adik pon ngah cr2 baju...akk mmg bg ilham...thx alot!anyway...tahniah kak!

~IekaZakaria~ said...

hey bdk comey!!
heheh... thank u ya.. :)
jom2 cari baju cantik-cantik ;)