Pages

Followers

14.2.11

Checklist

Bulan 12 ni, Insya Allah kami akan dilangsungkan. Apakah? Diijabkabulkan. So, semua benda aku memang tak buat lagi dan tak start lagi. Jadi mari kita wat checklist!

1. Kursus Kahwin - 23 & 24 April 2011
2. Test HIV - Belum
3. Isi Borang nikah & Keizinan untuk berkahwin - Belum
4. Dewan - Sudah
5. PA system - Sudah
6. Marhaban team - Sudah
7. Kompang - Sudah
8. Silat - Sudah
9. Senarai tetamu - Sudah
10. Hantaran - 1% baru
11. Baju Nikah - Belum
12. Mak andam - Sudah
13. Bilik Pengantin - Belum
14. Kad Kahwin - Belum
15. Goodie bag / bungan telur - Belum

*banyak lagi.. dan aku sangat wisau, Cukup ke 9 bulan nk uruskan semuanya?? haish!!.... benda-benda besar ibu, ayah & pak long (Ismail) yang tolong-tolong aku uruskan. Duit je sediakan. hahahhaha... pening haih!

P/S: Sepet.... boleh ke kita ni? Adeh!

3 comments:

LanaBusyBee said...

9 bulan? lama lagi la dik non oiii...akak dulu lagi 3 bulan baru prepare segala mcm..dah la semua pun buat sendiri jer, kecuali bab2 mkn, mak abah yang uruskan hehe..akak dh la tunang 6 bulan saja, so mmg kena cepat2 la...tapi sgt besh jadi wedding planner tuk majlis sendiri ^^

~IekaZakaria~ said...

kak by... hahahah kan???
xde kak by, sebab ieka & apiz kan memang 1st time tuk dua2 family.. so kami mcm duk pikir2 ape nak wat.. mane nk start dulu... hahahah *thankx to my parents & his family sbb selalu guide kalo x abis le* :P

HaKU yG CoMeY said...

heheheh..akk lg 9 bulan..adik lg 8 bulan...ekekekeke....pening nieh..dgn gaji 3 bulan x dpt...adoi....sakit mental dibuatnye