Pages

Followers

20.12.12

Simple Celebration with Huge Love!

Assalamualaikum and Hi Korang....

Arini Ieka nak cerita pasal our 1st Anniversary celebration. Tapi this is not the real celebration tau. ahahahha aci tak macam tu? this is only, celebration olok-olok la for us. Our real celebration nanti akan diadakan pada end of this month. Why like that... because both of us plan nak pergi bercuti ala-ala second honeymoon. Only for two of us. Nak jalan pimpin-pimpin tangan dengan sangat mesra. Bukanlah maksudnya sekarang tak pimpin tangan, tapi well mungkin korang yang dah kawen tahu kot perasaan bile hanya kite dan husband je ada kat situ. Spend time with each other, chatting, laughing pastu mengimbau kenangan silam. wakakakakakak. Okeh itu dah sangat mengarut.

Anyway, back to the real story, Isnin lepas, after Apiz amik Ieka dari opis, kami pun singgah la makan kek dekat Secret Recipe sebagai tanda small celebration la. Owh, lupe lak our anniversary actually jatuh pada 17 Disember 2012 yang lepas. First time uollsss celebrate anniversary jadi feelingnya lain sikit la kan. Then, nak dijadikan cerita, kiteorang beli la dua potong kek coklat, sebab Apiz dah tiga empat hari asik sebut nak makan kek coklat. Oleh itu, saya sebagai isteri menurut perintah. ehehehheheh.

Then lepas makan, kiteorang jalan-jalan masuk kedai itu, masuk kedai ini. Then, Ieka perasan yang Apiz sangat leka bila membelek dengan teliti jam ni. Yang buat dia tertarik sebab jam tu touch screen. Seriously, ioollsss tak tipu korang. Harganya, not bad jugaklah. Tapi, tak salahkan kalau untuk yang tersayang setahun sekali. Sekurang-kurangnya, dia tau yang kita menghargai dia. Tak gitu uoollss.

So, nak tahu adakah Ieka berjaya belikan Apiz jam tu. Nanti Ieka story morry lagi okeh. Daaaa...

P/S: Adil tak kalau nak minta Samsung Note sebagai hadiah anniversary? Ngeeeeee....

No comments: