Pages

Followers

26.10.12

Jatuh

Assalamualaikum dan Hi...

Bukan main ligat lagi ko kan Ieka update blog ni. Rajin bebenor ye. Okay back tu the real story, this is just a short and simple update. Hari ni hari raya yang meninggalkan satu sejarah. I terpelecok uollllsss... masa nak pergi mandi. Nasib la tak terhentak kuat, kalo tak, Ieka pun tak tahu nak bayangkan macamane.

Actually ceritanya macam ni, bangun-bangun tidur lepas siap gosokkan baju Apiz untuk ke masjid, Ieka pun duk rest jap dekat katil sambil berfacebookinglah. So, after a few minutes lepas dah tgk update kawan-kawan sempena raya korban ni, Ieka pun nak bangun, mase tu plak kaki terasa macam sesemut, tapi Ieka bangun jugak nak jalan amik tuala dan pergi mandi. Sekali, salah langkah, Ieka pun terpelecok dan jatuh. Sakitnya tuhan je tahu.

Then Ieka duduk jap urut-urut sikit supaya dapat bangun. Malangnya tak boleh bangun, so Ieka duk relax dulu beberapa ketika then baru bangun. Lepas tu gagahkan jugak diri gie mandi sebab nak pakai baju cantikkan. eheheh. Apiz balik Ieka pun cerita la dengan dia. Dia pun apa lagi, tolong urut. Tapi sakitnya yang amat. So, moral of the story lenkali beringat awak tu preggy, jalan kena hati-hati ye Ieka.

Sekian.

No comments: