Pages

Followers

22.10.12

Baby's Rompers

Assalamualaikum dan Hi..

Okay, this is short and simple update. Today, Ieka dapat MC for two days sebab selsema dan batuk teruk. Cian baby HZ dalam perut ni. Asik terkejut jek sebab mama dia batuk dan bersin jek. Sorry baby, i dun mean it. Sebenarnya, arini pun adelah jugak pergi servey-servey dengan Apiz barang-barang untuk baby. Tapi tak lah kami terus beli. To early nak beli, maybe bile baby HZ dah masuk hujung enam bulan baru bel.i kot. Masa tu, if Apiz say NO pun, Ieka akan beli jugak! ahahaha.

Okay back to cerita sebenar pasal baju baby. Ieka sangat suka baby's rompers. Haiiiiii sangat cute. Especially kalo ade tulis yg cute-cute tu. Rasa nak je terus beli. Tapi apekan daya baby HZ ni still kecik lagi. Takpe Insya Allah 2 bulan lagi boleh beli.. eheheh.

*sebelum nak end up this entry. Nak selit contoh romper for baby. eheheh gatai.




Semua pun cute. Haishhh!


Okaylah... Daaa

1 comment:

HaKU yG CoMeY said...

yes...very2 cutekn..hahahah..sy suke sgt rompers!!!extra2 suke!!!n baby byk sgt rompers..one day nnti sy upload..heheheh..kalo nk lg best g kenanga..mcm2 rompers leh jumpe kat sana..huwaaaaaaa..addicted sgt!!