Pages

Followers

27.12.11

Kami dah SAH!

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, selesai sudah majlis pernikahan dan persandingan aku dan Sepet. Thanks to all yang banyak bertungkus lumus memeriahkan majlis kami berdua. Tak ada apa yang kami boleh balas, hanya doa semoga semuanya sentiasa diberkati Allah. Well, kalau nak diikutkan banyak suka duka sedih tawa sepanjang seminggu sebelum dan selepas majlis kami. Nanti aku ceritakan okeh!. Sebelum tu, jom kita tengok pict masa majlis persandingan kami. Thanks to adik Sepet, Intan. So, silalah enjoy!

Sepet & Me masa makan beradab.

Sesi Potong Kek.

Sepet's Aunties.

Sepet's BFF, Sdarian and wifey.

Sdarian Gang.

Sepet's Family & Mak Ngah Kedah.

Sepet's Big Family Members.
(Sebenarnya ramai lagi, cuma ada yang takde dalam gambar)

Kakak Sepet dengan Keluarga.

Dah boleh pelok-pelok.. ngeh..ngeh... Halal Sudah :P

My Parents... Luv u guys!

Kami dah SAH!!

Sekian. Terima Kasih.

No comments: