Pages

Followers

26.7.11

Happy Bufday.. Sister!

This post me & Sepet Dedicated to our Luvly Kak Sya, 
sempena bufdaynya pada 24/07/2011.

Happy Bufday Kakak!.... 
Walaupun terlambat nak wish.. Ieka harap, post ni dapatlah bagi sedikit kegembiraan kepada Kak Sya. Semoga tahun ini memberikan lebih banyak kegembiraan untuk Kak Sya. Semoga Kak Sya dapat capai apa yang diimpikan. Semoga sentiasa berbahagia dengan Abg Syarul. Terima kasih untuk kasih sayang yang Kak Sya bagi untuk Ieka & Apiz. Well, u such an adorable sister u know. Selama ni kami sy happy ada kakak yang cool, garang sikit  & best. Selalu nasihat kami apa yang patut. Tunjuk ajar kami apa yang perlu. Yang paling penting selalu ada dengan kami masa susah atau senang.
 Heart u kakak!

Our Luvly Kak Sya & Us

Doa me & Sepet sentiasa ada untuk Kak Sya. Thanks jugak sebab terima Ieka dalam family.
Walaupun baru setahun lebih kita kenal, tapi anda buat sy rasa mcm kita dh lama kenal.
Dah betul-betul macam adik beradik. Terima kasih kerana buat Ieka sentiasa rasa selesa bila bersama Sepet's Family. Terima kasih jugak untuk nasihat dan pendapat yang tak henti2 untuk kami.
Kami selalu syg Kak Sya. U have a special place in our heart.
Luv U.

                                                      Luv,
                       HAFIZIEKA

2 comments:

Aisyalicious said...

so sweet :)

thank you a lot <3

~IekaZakaria~ said...

heart u more sis.. anything for u *hugs*