Pages

Followers

22.6.11

Teringin

Bangun pagi-pagi tetiba aku teringin nak tengok Sepet berambut panjang.... Apakah?? hahaha.
Sindrom tengah bulan memang mcm ni kot.. Teringin yang bukan-bukan. Memanglah dia pernah berambut panjang. Masa menggangur dulu. hahah. Sangatlah messy. Tapi style okay. hahah.

Sepet nak request... boleh simpan rambut panjang balik tak.. 
hahah. 

Before ni aku pernah suarakan (hahah ayat xbleh blahkan??) kejap je dia simpan. Tak sampai 2 bulan, dia ckp nak potong. hahah. berat katanya. Tak selesa rambut panjang duk kat site. Panas, rasa rimas. hehehe. Sedikit keciwa.. hahah tapi..... Aku tak marah pun la kan. Yelah, mintak yang pelik2 sape suruhkan. Dah tau orang tu kije kat site buat highway.. pegi mintak simpan rambut panjang. Tengah-tengah ari buta, confirmlah berpeluh-peluh (maskulin tak time tu??? hahahha.. ) Memang tak selesa la kan nak kije. heheh.. So.... sendiri dah tau jawapan. lagi mau mintak ka?? hahahah. Tapi... kalau nak jugak boleh tak Sepet?? hahahahah. Pleeeeassssseeeee! *wink*

No comments: