Pages

Followers

6.5.11

INNER SY!

Hye All!
Arini I nak cerita pasal INNER. Apa itu INNER.. ala yang kaler-kaler orang selalu pakai tu. Especially dengan shawl atau pun tudung syria. Tau kan? kan? hah?? tak tahu?? nak lukis ker??? ngeee....

Anyway, aku tak lah panadai pun pakai inner ni bagi cara mcm-mcm.. tapi since kakak opis aku yang cantik ni ada tag aku..kakak cantik thanks ya! So, kat bawah ni la koleksi inner yang aku ade.

Lebih 20 helai tak silap aku..
hehehehe...

Ni lah rupa aku bila guna inner... biasa-biasa aje.. comey sikit jek... ngeeeeeee :P









Aku memang pengguna INNER tegar skunk. hehehhe banyak lagi picture ngan INNER ni. If masuk kat sini panjang le post ni nanti. 

No comments: