Pages

Followers

17.2.13

Minyak Bio Oil

Assalamualaikum dan Hi peeps!

Sangat lama tak update blog ni. Sangat bersarang dah blog ni. Untuk makluman korang semua, Ieka sekarang ni dah masuk minggu ke 37 tau. So, lagi dua atau tiga minggu jek Ieka akan bersalin. Mohon awak semua doakan dipermudahkan segala urusan bersalin nanti ya. Ameen.

Anyway, hari ni, Ieka nak cerita pasal Minyak Bio Oil. Minyak ni sangat bagus untuk bakal-bakal ibu yang mengalami masalah stretch mark atau dalam bahasa melayunya rengangan kulit akibat pembesaran perut. Eceh! macam translator lak Ieka kan. Tapi kalau dpat jadi translator pun bagus, boleh tambah pendapatankan. Then, lepas pantang boleh shopping baju baru. eheheheh okeh enough! melalot banyak sangat pulakkan... hik.. hik.. hik.

Minyak Bio Oil ni, didatangkan dalam dua saiz. Satu saiz kecil 60ml dan saiz besar 100ml. Harga pun affordable. Yang 60ml tu cuma RM 32.00 sahaja. Boleh digunakan selama sebulan. Kebaikkan minyak ni banyak tau Selain menghilangkan renggangan pada perut, minyak ni juga boleh digunakan untuk hilangkan parut-parut luka. Alhamdulillah, baru dua minggu Ieka pakai, parut kat kaki dah semakin berkurangan. Minyak ni jugak boleh kurangkan kulit kering, kedut-kedut kat muka dan the most important thing, boleh hilangkan jeragat. Yes! jeragat uolls! Perempuan sangat tak suke kalo ade jeragat kat mukakan. Ieka pun tak suke. Muka bersih, tapi ade dot.. dot... dot jeragat pun not good tau. Tak cantik!

Untuk makluman korang, artis pun pakai minyak ni tau. Antaranya Dynas Mokhtar dan isteri Harith Iskandar. Tak caya?? haaaaa.... ni gambar diorang.

Dynas & Dr. Jasmine

So, kalo korang nak tahu apa lagi yang best pasal minyak ni, cepat-cepatlah pergi dapatkan minyak Bio Oil tu. Best sangat. Senang cerita, sekarang ni minyak Bio Oil adalah best frind Ieka setiap pagi dan malam. Selamat Mencuba!

1 comment:

Anonymous said...

I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in
this sort of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site.
Reading this info So i am satisfied to exhibit that I've an incredibly good uncanny feeling I came upon just what I needed. I such a lot certainly will make sure to do not put out of your mind this site and provides it a look on a continuing basis.

my web site; ranger forum