Pages

Followers

24.9.10

Bila Jalur Lebar dihujung kuku

Aku happy tak terkira hari ni.makna tak nya, tak lama lagi.. aku blh search apa saja aku suka, kat mana-mana aku nak. Even kat toilet pun blh ber FB. Thanx to luvly Kak Sya yang tlg aku dpatkan BB Curve 9300. *hugs*

Yelah, memandangkan Hubby dh ada e72, jadi aku pun nk lah HP best gak. Dh ada peluang depan mata dan dipersetujui oleh Hubby. Aku grap BB Curve 9300 tu dengan harga yang berpatutan. HADIAH Hubby untuk aku. ~weeeeeee~

t aku upload pict baby BB tu once dh ada.

P/S: tak sabarnya ^__^

No comments: