Pages

Followers

6.8.13

Ramadhan And Eid Mubarak

Assalamualaikum dan hello korang,

Lama jugak dh tak update blog ni kan. So camne dengan puasa, okay ke idak.. Untuk Ieka, Alhamdulillah tahun ni dapat full, Insya Allah uoollss. Nak cerita pasal raya, tahun ni masih lagi beraya dirumah sebelah suami..... Sounds macam so sad kan.. ahahahha.. Yelah, nak buat macamanekan, nak jadi isteri solehah katenya haruslah ikut kehendak suami walaupun dalam hati Tuhan sahaja yang tahu sakitnya. I wish that one fine day I could celebrate my eid mubarak again with all my MD's clan. One fine day, Insya Allah. Bila tahunnya, Ieka pun tak pasti.

Throw back my eid mubarak celebration masa anak dara dulu, sangat meriah tau. Pagi-pagi dah gather dekat umah maksu, makan sama-sama pergi solat raya sama-sama riuh rendah umah maksu. Well walaupun kami beraya di Key Ell sahaja, tapi sangat meriah tau. Kami sangat unite. Kami sangat close to each other. Kami melaram baju raya dipagi-pagi raya. Rebut bilik air gelak tawa jerit-jerit bile lambat. Owh man... I started to cry.. I really miss those moment.

so, I wish one fine day, Insya Allah I will be able to salam my parents dipagi raya again macam mase dulu-dulu and tak payah berair mata dalam telefon sebab tak live emotion. Kalau dalam telefon i even couldnt speak much sebab air mata dah mencurah-curah dulu, tapi suara tak keluar. demmmmmm...


No comments: