Pages

Followers

5.10.11

5 Days Holiday

Assalamualaikum.

Aku juz nak update perkembangan En.Sepet. Arini, pepagi lagi dia dah bangun untuk ke Hospital Serdang, sebab doktor kat klinik dia pergi tempoh ari dah kuarkan surat tuk jumpa pakar kat Hospital Serdang. So apa yang jadi kat kaki dia?? Taddddaaaa......

Top Scorer punya kaki dah bersimen. Hanya untuk LIMA hari.
After LIMA hari dah boleh bukak.

Sekian.

P/S: Pasni, silalah berhati-hati ya. Alhamdulillah, kaki dia takde ape-ape yang pelik or patah or penyakit pelik-pelik. So, sementara tunggu kaki dia sihat, aku proceed ngan persiapan yang tak melibatkan dia dulu.

No comments: