Pages

Followers

6.2.10

IM back!!!

I love colours... kedai baju COLORS pun aku suke!

Hey ya.... alhamdullilah... Im back.. after a year i have lost my password of this blog.... :P
Anyway... there were so much things that i wanted to share.... Since my last and my first post its about a year ago.... ~ngeee...~

Well.... hidup aku sgt happy sekarang.... zaman belajar dh abis... kerja dah pun dekat 1 of IT company di bandar tasik selatan.... walaupun contract jek... tapi aku happy dgn company ni.... office mate sume best... :p
Alhamdullilah... 27 january 2010 aritu genap aku berusia 25 tahun.... aku xtakut bila usia meningkat... itu sudah lumrah alam... cume yang aku risau dah beribu kali aku di soal dengan soalan... "BILA MAHU KAHWIN?" hahahaha.... aduyai.... aku tak tahu nak jawab ape....
Well mengikut plan yang telah diatur bersama si DIA.... lagi 3 tahun.... Tapi insyallah, kalo jodoh awal... awal la jadinya.... ECEH!

Banyak lagi benda yang belum aku capai... jadi aku mahu tunaikan azam aku dulu.... untuk 2010 ni... aku dah ade plan untuk capai 5 benda:

1. Class madarin : untuk masa hadapan... senang cari kije.
2. Car : senang aku nk berjalan2...
3. Better work : Kije yang best dengan gaji yang best!
4. Money...Money... Money: nk duit byk... beli rumah then kahwin
5. Holiday with Ayu: dah lame plan.. tapi memanjang tak jadi sbb masing2 bz...

So... apa-apa pun 5 benda ni aku akan usaha untuk dapatkan juga tahun 2010 ni... jadi aku perlu BERUSAHA dan terus BERUSAHA!!!