Pages

Followers

14.7.10

Cadar & Kasut Crocs :)


Gambar diatas adalah katil aku.


Seronoknya bila aku dapat tidur atas cadar baru.
 Aku baru beli minggu lepas 
Dan telah membuatkan tidur aku nyenyak sampai ke pagi...
owh! Indahnya.
Oh ya.. aku jugak baru beli kasut Crocs.

13.7.10

Isnin yang malang

Hari ni, merupakan hari yang agak panjang buat. Satu hari suntuk aku duduk depan laptop menyiapkan separuh daripada material untuk training. Dan yang boleh aku banggakan, aku berjaya mendownload NOTE DBA 2 daripada internet walaupun hakikatnya aku tak tahu rupe bentuk note tu(One point for me). Nampak tak "Encik previous Boss" aku suka kije yang baru ni.

Tengah hari lepas lunch pulak, Bos mintak aku join training CRM, aku pun ikutlah join. Aku bajet, trainer dia mesti dari luar. Sekali tu, cheh!! my Encik Previous Boss. Nyampahlah. Tapi aku buat bodoh jek. Malas layan. So after a while, yang lain-lain pun masuk then he presented to us some information about CRM. Not bad la, tapi aku tetap tak suka. hahahahhaha.

Petang aku balik pukul 5.45, tunggu tren tak lama, then seleps 45 minit berdiri dalam tren, aku pun smp la ke Kepong Sentral. Nak dijadikan cerita, lepas je aku touch kad touch & go aku kat tag pintu keluar. TuP TUP... kasut aku pun tercabut... arghhhh!!! DAMN!!.... nak berjalan mcmana ni.. aku pun call Ibu then bgtau kasut tercabut, then ibu datang bw kasut dia.. hahahah Keciknya.. dah mcm bapok pakai heels je aku jalan.. hahahahhaah

"hai la kasut... dah setahun ko berjasa kat aku. Dah smp masa la ko ke Tong Sampah"

11.7.10

10 JULY 2010 Part 2

First ring that given by Mr.Sepet

The happy moment in my life

Aunty was so sporting giler and I felt so comfortable bile dgn dia


My future FIL


Me,Aunty(Mak Mr.Sepet) and Kak Sya
Seperti yang aku janjikan, inilah sebahagian gambar-gambar aku dengan family Mr.Sepet.
 Mereka sangat baik dan layan aku dengan baik sepanjang aku dengan Mr.Sepet berkawan. 
Also, his mum so amazing!! ( malu nk ckp depan2.. but i luv u Aunty) heheheh....

Dan cincin tu..
Boleh tak kalo jawapan aku adalah standard artis
"See the ring?? 
Mean Im taken by him now... 
Muhammad Hafiz..
 the Romeo of my life.. ever".

P/S: Dalam hati penuh cinta!

10 JULY 2010 Part 1

Ieka + Mr.Sepet = HAPPY :)
Cupcakes that we ordered for Mr.Sepet's mum :)
we r having fun on Mr.Sepet's mum bufday..
thanx aunty for accepting me :)
They will b apart of me later.. :)

10 Julai 2010 
Hari Sabtu yang indah dalam hidup aku. 
Thanx to Mr.Sepet's family sebab terima aku dalam hidup lelaki pujaan aku ni. 
I'll promise to my self & to all of u... 
I will alwiz take care of him as good as I can selepas jadi isteri dia yang sah. 
Amin.

10 Julai juga adalah tarikh aunty NOR SHAMSIAH NAZRUL di lahirkan, dan kami telah buat celebration bufday aunty di Sri Ayutthaya, sebuah restoran Thai dekat wangsa maju. BEST!! yang amat. Harganya taklah mahal sangat pun. Menu yang kami order adalah ikan siakap masak thai style, asparagus thai style, butter prawn, balck pepper beaf dan sotong masak kicap. Semua pun untuk 6 orang mkn pny lauk.

Untuk desert, aku awal-awal lagi dah order cupcakes dari Kak Sya, khas untuk Aunty "The Queen of the day". Nasib Aunty suka.. heheheh.. Sambil makan kami byk bual tentang WC.. heheheh dan the best part was, aku pun dapat present gak dari Mr.Sepet & Kak Sya, thanx u all.. :)

Adik Mr.Sepet, Intan pun ada. Of course la, kata celebration bufday mak dia. Haruslah dia adakan. Aku yang selalunya byk ckp, semalam tiba-tiba jadi kurang ckp.. depan bakal mak mentua babe. Tapi, aku rasa sangat selesa sebab Aunty sgt cool dan baik sgt. Dia layan aku dengan baik. Hahahah siap amik gambar sama-sama tau. Tapi kena tunggu gambar di upload Kak Sya kat facebook baru aku boleh upload ke sini.

Then, masa nak balik, aku bagi aunty hadiah. Hope that she gonna like it. Hadiah tak seberapa pun, tapi yang penting, aku ikhlas. Then Aunty said tq kat aku, lepas salam Aunty aku pun gerak balik. Alhamdulillah, Aunty terima aku seadanya setakat ini. Syukur pada yang SATU.


Amin.

1.7.10

Boys & Girls


Dear boys,
please read this........ :)

When a GIRL is quiet ... millions of things are running in her mind. When a GIRL is not arguing ... she is thinking deeply. When a GIRL looks at u with eyes full of questions ... she is wondering how long you will be around . When a GIRL answers ' I'm fine ' after a few seconds ... she is not at all fine. When a GIRL stares at you she is wondering why you are lying. When a GIRL lays on your chest .. she is wishing for you to be hers forever. When a GIRL wants to see you everyday... she wants to be pampered. When a GIRL says ' I love you ' .. she means it. When a GIRL says ' I miss you ' .... no one in this world can miss you more than that.

and girls....
u have to read this.... :)

Life only comes around once make sure u spend it with the right person .... Find a guy .. who calls you beautiful instead of hot. who calls you back when you hang up on him. who will stay awake just to watch you sleep. Wait for the guy who ... kisses your forehead. Who wants to show you off to the world when you are in your sweats. Who holds your hand in front of his friends. Who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you.Who turns to his friends and says, ' That's her!! .

*Ihsan dari Intenet web ape aku tak sure...*
Tp ayu yg bg... thanx yayang :)